Lyckligt lottad

God morgon! 😊 

Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen. Selma ligger i sin säng och sover och Jesper (tror jag) är uppe och spelar lite. 

Igår lyxade vi till det lite efter vi nattat Selma. Jesper tog den där halvtimmen instängd i det mörka sovrummet för att få Selma att somna Och jag dukade upp massa ostar, kex, päron och vindruvor. Sen satt vi och myste och kika på en serie till klockan blev 11-12 nångång. Väldigt välbehövligt!! 

Jag fick sovmorgon nu på morgonen av Jesper. Känner hur han pussar mig och berättar att han älskar mig innan han tar Selma och går upp och jag somnar om igen. Min älskade Jesper. Han kommer jag leva mitt liv med! 
Är väldigt lycklig på livet just nu och fullkomligt älskar Sambolivet. Fast det har jag alltid gjort. Tillsammans med min karl! ❤️ 

Nu lär jag hasa mig upp och käka och hoppa in i duschen så jag vaknar till nångång :-) sen ska jag damssuga och städa käket. Hela lägenheten är ren förutom det. Toan blev städad igår och fönstren tvättade och i förrgår storstädade vi(jag, Jesper var hos sin mormor o morfar) resten av lägenheten 😊 


Selma och grannens pojk Liam. 1 månad yngre än Selma 


Dom somna. 3 timmars sömn natten innan 







Där sover Semlan just nu 😍