Bröllopsdagen

Vi klev upp klockan 8 på morgonen. Började dagen med att lägga en ansiktsmask och käka frukost. Duscha och skrubba kroppen gjorde jag på kvällen innan. 
Runt 10 så kom min mamma och mormor till oss. Mamma skulle fixa mitt hår och mormor fick vara barnpiga medan jag och Jesper hade fullt upp med annat. 

Jespers snälla systrar fixade lokalen och svärmor gjorde min underbara brudbukett. Den blev bättre än vad jag nånsin kunnat tänka mig. 
Jag fixade mitt smink och mamma mitt hår. Jespers syster Malin hjälpte Jesper med håret. 

Där efter gick vi ut på vår baksida och tog lite kort. Vi bor ju precis vid en å så bilderna blev jättefina med vattnet bakom. Mamma, svärmor och Petter(svärmors karl) tog massa fina bilder. Jag har bara några stycken dock. Som mamma skickat till mig. Lilla Selma fick vara med på några bilder och på buketten. Ni får se i slutet av inlägget 😊 

Vi var i grycksbo bystuga. En sunkig stuga men som Jespers systrar hade fått till jättefin. Såg ut som en helt annan lokal när vi kom dit. Vi var där ungefär 1 timme innan vigseln. Vi gifte oss borgerligt med en vigselförrättare. Alltså vi gifte oss inte i kyrkan. Det här gick snabbt och det blev jättebra. Eftersom både jag och Jesper har schenskräck och inte gillar att stå framför massa folk så passa det här oss perfekt. Det kom 43 personer till vigsel och middagen. Senare på kvällen kom det några flera och några valde att åka hem. 

Efter vigseln bjöd vi på en drink och folket fick mingla lite medan mammorna och Jespers systrar dukade upp maten. Vi valde att bjuda på lite allting. Plockmat. Mamma hade gjort pajer, Kristina hade gjort potatissallad och massa mer, mormor hade gjort skinkrullar med Philadelphia i och köttbullar och Pär(Jespers far) hade gjort sallad. 
Till fika så hade mamma gjort citronkladdkaka, Kristina hade gjort morotskaka och Kristina och Petter hade köpt en jättefin tårta och överraska oss med. Vi som sa att vi inte skulle ha nån tårta för vi inte hade råd med det. Blev jätteglad! 

Har tyvärr ingen bild på den men om ni söker på hashtaggen #fannyjesper2015 på instagram så får ni upp några bilder från kvällen och även från Jespers svensexa. Och tro mig, dom bilderna vill man se! 

Iaf så höll Jespers mamma ett jättefint tal och då var jag på väg att börja gråta för första gången den dagen. Robert höll ett litet tal och även Jesper faktiskt. Trodde jag inte. 
Och så talade Malin till oss också på kvällen. Ett jättefint tal! Önskar att fler hade lyssnat bara. 

Vi hade det helt underbart trevligt och det hela slutade när alla hade kul och var nöjd med kvällen. Klockan var väl runt halv 2. 
Då åkte jag med Jesper till akuten. Han hade dragit några dansmoves som han inte var tillräckligt bra för, haha. Han ramlade och slog i huvudet så det blev lite knas. Det slutade bra iaf och vi åkte hem efter nån timme där bara. Han piggnade i där inne innan nån ens hunnit kolla till honom. 

Vi var faktiskt inte det enda paret där inne heller. Det var ett till brudpar där med då var det bruden som hade brutit foten. Haha. Då kom vi undan lindrigare 😂 

Trots den incidenten så var kvällen helt perfekt. Vi fick fira den med rätt människor och alla hade det trevligt och var glada till kvällens slut. 
En oförglömlig kväll! 

Nu blev det här ett jätterörigt inlägg. Men så blir det när man har en unge på 6 månader. 

Vi är iaf mer än nöjda med kvällen och kan inte tacka människorna nog som var med och delade den med oss! 

Vi fick även lite presenter men dom kan jag ta i ett senare inlägg och försöka fixa bilder på dom. Är ju inte hemma nu och kommer inte vara på 3 veckor.