Förlovning

Okej, jag vet att jag suger på att blogga. Men jag behövde verkligen sova ut. Jag har sovit sen 16.30 igår med 2 avbrott. Ett på 30 min och ett på 2tim å 30 min. 

Natten till igår fick jag och Jesper till 2 sovtimmar sen skulle vi upp och åka till Falun. Hade tid på mvc och Jesper skulle få nya kläder. Precis innan vi åker till Falun så överraskar Jesper mig och berättar att han planerat att vi ska köpa förlovningsringar(!!). Jag lever i en bubbla just nu! Så jäkla glad! Ursäkta svordomen. 
Så vi gick till guldfynd efter mvc och efter vi köpt kläder och hittade 2 fina ringar i silver. Jag ÄLSKAR den!!! Jag kan inte sluta kolla på den eller sluta pilla på den. Det är det finaste jag äger och det är den bästa överraskning jag fått. Jesper och Petter hade tydligen planerat det här när dom satt och snackade på julafton efter jag lagt mig. Det var Petter (Kristinas kille) som körde in oss. 
När vi kom hem så satt vi oss i sängen(eller jag fick lov att lägga mig för min kropp hade gett upp efter nån timme på stan) och så satte sig Jesper ner bredvid mig, kollade på mig och frågade den fråga som alla tjejer vill höra nån gång i livet. Han är underbar min kille. Och blivande man. 
Men bröllop får vänta några år, haha ;) 

Jag är iaf otroligt glad att jag hamnat så rätt. Det är min första pojkvän och med honom planerar jag att stanna resten av mitt liv. Ingen gör mig så lycklig eller kan få mig skratta som han kan. Har hittat min karl Nu!